Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Λιθουανία, ευθανασία και οι βρικόλακες του Ναζισμού




 «Η ευθανασία θα μπορούσε να αποτελεί μία χρήσιμη εναλλακτική για όσους δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη και πάσχουν από βαριές ασθένειες» δήλωσε η νέα υπουργός Υγείας της Λιθουανίας, Rimantė Šalaševičiūtė, αφήνοντας άπαντες άναυδους.



Μάλιστα, προχώρησε ακόμα περισσότερο, θυμίζοντας τον Μέγκελε και τη θεωρία του ευγονισμού, αναφερόμενη και στο ζήτημα της ευθανασίας σε μικρά παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Αύγουστος 2014






Οι κληρονόμοι του Ναζισμού – φασισμού συνεχίζουν την ιστορία του καταλαμβάνοντας μάλιστα υψηλές θέσεις στην ΕΕ με την εύνοια των κεφαλαιοκρατών και αντικομουνιστών του κόσμου!






Και το... υλικό ευθανασίας!



Η πρόεδρος της Λιθουανίας, Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε, επισκέφθηκε (Αύγουστος 2016) το χωριό Τουλπιακίεμις, στην διοικητική περιοχή του Ουκμέργκσκ, στο κέντρο της χώρας, για να «διαπιστώσει» την κατάσταση των κατοίκων. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της προεδρίας, από τα 50 παιδιά που ζουν εκεί, τα 39 βρίσκονται σε οικογένειας «κοινωνικού ρίσκου», όπως ονομάζεται στην χώρα το όριο της εξαθλίωσης.

(…)

 Παιδιά που ζουν στην απόλυτη φτώχεια, οικογένειας αλκοολικών, αυτοκτονίες, μετανάστευση. Το χωριό της επίσκεψης αποτελεί τυπικό παράδειγμα: Ερήμωση, εγκαταλειμμένα σπίτια, ηλικιωμένοι ή/και αλκοολικοί οι περισσότεροι εναπομείναντες κάτοικοι.


Στις φωτο από τη μία πόρτα είναι η είσοδος για Λιθουανούς φτωχούς και στην άλλη το μέλλον τους από την θαυμαστή ιστορία της «ελεύθερης Λιθουανίας των SS» στα χρόνια 1941-1944!










 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου