Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΙΣΩΣΗΣ



Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων :

-Παρακαλώ τους μάρτυρες κατηγορίας να προσκομίσουν τις αποδείξεις της εξίσωσης φασισμού - κομμουνισμού.



Μάρτυρες κατηγορίας:

-          Κύριε πρόεδρε, είναι πασιφανές, και η ιστορία το γράφει, ότι, φασίστες και κομμουνιστές ήταν πάντα μαζί και στους ίδιους χώρους.

Έχουμε και λέμε:

-          Στο Πολυτεχνείο ήταν μαζί

-          Στα βασανιστήρια ήταν μαζί

-          Στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής ήταν μαζί

-          Στα ξερονήσια, στη Μακρόνησο και στις φυλακές ήταν μαζί.

-          Στις εκτελέσεις ήταν μαζί

-          Στα Καλάβρυτα ήταν μαζί

-          Στο Δίστομο επίσης

-          Στα υπόγεια της Γκεστάπο ήταν μαζί

-          Στη Δίκη της Λειψίας ήταν μαζί

-          Στα στρατόπεδα εξόντωσης ήταν μαζί

-          Στο Στάλινγκραντ ήταν μαζί

-          Στην Ινδονησία, με 1 εκ νεκρούς, ήταν μαζί

-          Στον εμφύλιο της Ισπανίας ήταν μαζί

-          Στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν μαζί

-          Στον εμφύλιο μετά την Οκτωβριανή επανάσταση ήταν μαζί……


 










Πρόεδρος Ε.Δ.Α.Δ:

-Οι μάρτυρες υπεράσπισης.



 Μάρτυρες υπεράσπισης


-Κύριε πρόεδρε, ναι,  ήταν "μαζί"! Οι μεν κομμουνιστές νεκροί από τα βόλια των φασιστών αλλά νικητές, οι δε φασίστες ζωντανοί αλλά νικημένοι από τους λαούς. Ποτέ οι κομμουνιστές δεν έλλειψαν απο κανέναν αντιφασιστικό αγώνα.



Πρόεδρος του Ε.Δ.Α.Δ:



-ΆΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ «ΜΑΖΙ»! Τέλος δίκης, το δικαστήριο αποφασίζει την εξίσωση κομμουνισμού – φασισμού!  Εφεξής όποιος το αμφισβητεί θα του επιβάλλονται κυρώσεις! Να διαγραφούν οι δύο τελευταίες φράσεις του μάρτυρα υπεράσπισης, δεν ενδιαφέρουν το δικαστήριο, αποτελούν κομμουνιστική πολιτική προπαγάνδα. Να συλληφθούν οι μάρτυρες για υπεράσπιση του κομμουνισμού. Το δικαστήριο διατάσει να ξαναγραφεί η ιστορία και παντού κομμουνιστές και φασίστες να εμφανίζονται μαζί, ίδιοι, στο ίδιο έργο πρωταγωνιστές!

 



4 σχόλια:

  1. Η πλάκα είναι ότι (α) στο Πολυτεχνείο ήταν "αλήτες και προβοκάτορες" (κατά την Πανσπουδαστική), (β) το ίδιο το ΚΚΕ έχει κάνει σαφή διάκριση ανάμεσα σε αριστερούς & κομμουνιστές, με τους αριστερούς να μην τους αποδέχονται ούτε για συνεργασία! Επομένως, το παραπάνω αρθράκι είναι ολίγο "αλλού για αλλού"! Ονόμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ονόμαρχος,

    Εσύ είσαι αλλού γι αλλού.

    Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφα σου. Εμείς δηλαδή που οργανώναμε όλη την εξέγερση βρε άσχετε από την Αθήνα μέχρι και της Θεσσαλονίκη με την παράνομη ΚΝΕ και την ΑΝΤΙ-ΕΦΕΕ δεν ξέρουμε τι κάναμε, και που ήμασταν; Πας καλά ρε εξυπνάκια, δεν ξέρεις ότι οι κομμουνιστές ήταν η πλειοψηφία της Επιτροπής του Πολυτεχνείου που έκανε την κατάληψη…

    Χλαπακίζεις τις αντικομουνιστικές νυφάδες από αναρχοαυτόνομων μέχρι σύριζα και Άδωνη και έρχεσαι να πουλήσεις πνεύμα μεγάλε;

    Σα δεν ντρέπεσαι..

    Και μη φέρεις κανένα φύλλο 8 της Πανσπουδαστικής έχει απαντηθεί έχετε καταπιεί τη γλώσσα σας, δεν θέλω να επανέλθω σε γελοιότητες. Ξέρω καλά που ήμασταν. Εσύ ξέρεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.dailymotion.com/video/xr6m9m_%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CE%BD-%CF%87%CE%AF%CF%84%CE%BB%CE%B5%CF%81-%CE%B2-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B8%CF%85%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CF%80-1_people ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΜΑΖΙ????/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε ανώνυμε μάλλον είσαι βαριά άρρωστος. Θέλεις να ξαναγράψεις την ιστορία «μετά τη πτώση του κομμουνισμού» αλλά στην πραγματικότητα να διαγράψει την πραγματική ιστορία. Αυτά που λένε δεν είναι καθόλου άγνωστα και δεν ήρθαν στο φως μετά τη πτώση του κομμουνισμού. Αλλιώς εγώ δεν θα τα ήξερα από τις αρχές της δεκαετίας του ’60.

    Σκέτο γέλιο κακόγουστο μάλιστα.

    20 εκ. σοβιετικοί έπεσαν στον πόλεμο κι εσύ θέλεις να μας πεις για «άγνωστα» δήθεν γεγονότα!!! Μα που ζεις; Όλα τα αντικομουνιστικά εμετικά κείμενα βλέπω εδώ.

    Πιο καλά μα μας πεις γιατί υπέγραψαν το σύμφωνο του Μονάχου οι δυτικοί, γιατί πούλησαν την Τσεχοσλοβακία, γιατί απαγόρεψαν στον σοβιετικό στρατό να προσφέρει βοήθεια στην Τσεχοσλοβακία και να μη γίνει ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος, γιατί η «αθώα» Πολωνία από κοινού με το Χίτλερ κατέκτησε τμήμα της Τσεχοσλοβακίας… και άλλα πολλά εγκλήματα και μετά να κάνεις τον έξυπνο. Και ο Τσώρτσιλ που ρωτάει δήθεν με ενδιαφέρον για τους κουλάκους της Ρωσίας καλύτερα να μας πει γιατί τότε είχε σκλάβους εκατοντάδες εκατομμύρια λαών στη μισή Αφρική και τη μισή Ασία και πόσες δεκάδες εκατομμύρια σκότωσε ο αγγλικός στρατός στις χώρες αυτές που ήθελαν την ελευθερία τους και δεν την έδινε, αυτός ο δήθεν δημοκράτης και ελευθερωτής της Ευρώπης.

    Και για την Πολωνία – θύμα που δήθεν τη διχοτόμησαν μυστικά, και οι πέτρες ήξεραν, όχι μόνο οι Πολωνοί, ότι τα εδάφη που κατέλαβαν οι σοβιετικοί ήταν εδάφη που είχαν αποσπάσει η Πολωνοί με την επίθεση που έκαναν το 1920 κατά της Σ. Ένωσης με τα όπλα της Δύσης και μαζί κατέλαβαν και τη μισή Λιθουανία με την πρωτεύουσά της σαν κοινοί κατακτητές. Δεν ήταν πολωνικά τα εδάφη ουτε είναι και σήμερα, και η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού ήταν Λευκορώσοι και Ουκρανοί.

    Η ΕΤ μετά το αντικομουνιστικό μνημόνιο της ΕΕ γέμισε από γελοία και ψευδή αντικομουνιστικά ντοκιμαντέρ που παράχθηκαν στα άδυτα του BBC και μυστικών υπηρεσιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή