Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Στη στρούγκα…


Ο διοικητής του ΙΚΑ Ρ. Σπυρόπουλος αφού μας λέει, σε άρθρο του, ότι είναι αναγκαίο  να θεσπιστεί ο θεσμός της Ενιαίας Εθνικής Σύνταξης Πείνας των 320 ευρώ προς όλους τους πολίτες, απορεί γιατί δεν τρέχουμε όλοι στα επαγγελματικά ταμεία και στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες για συμπλήρωμα της σύνταξης, της περίθαλψης κλπ. Γιατί δεν θέλουμε να πληρώνουμε δηλαδή δυο και τρεις φορές τη μια σύνταξη!



Στο τέλος όμως θρηνώντας για το έγκλημα της εξουσίας που υπηρετεί με ζήλο χρόνια τώρα, μας λέει ότι «τα πραγματικά θύματα της εισφοροδιαφυγής ήταν οι Έλληνες συνεπείς φορολογούμενοι και οι ασφαλισμένοι, αφού απώλεσαν συντάξεις και παροχές λόγω της πολύχρονης οικονομικής ασφυξίας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ»! Σώπα! Εσύ που ήσουν δηλαδή όταν είχες χρησθεί συνδικάλα, στέλεχος του κομματικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων;




Το πανό τα λέει όλα και δείχνει τι απάντησαν οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ στον Ρ.Σ. όταν ήταν υφυπουργός "Κοινωνικών Ασφαλίσεων"!

Και τι προτείνει; «Τη στήριξη μιας εθνικής συμφωνίας που θα ανατρέπει τις παθογένειες του παρελθόντος η οποία είναι επιτακτική ανάγκη για τη σωτηρία των επιχειρήσεων, της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και των συντάξεων και μας αφορά όλους, δημόσιους λειτουργούς, επιχειρηματίες, συνδικάτα και εργαζομένους».



Μπράβο ρεφόρμα με βούλα! «Εθνική Συμφωνία» θέλεις να μας πνίξεις και πάλι στη στρούγκα!



Αυτός ήταν συνδικαλιστής, αυτός ήταν υφυπουργός, αυτός είναι και τώρα.


1 σχόλιο:

  1. Μάλλον,πρέπει ν'ανοίξει η κουβέντα για τους ταξικούς προδότες...( ή πως θα πάψουμε,επιτέλους να φοβόμαστε τις λέξεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή