Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ανοιχτή επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά της Δημοκρατίας




Η ΧΑ, σήμερα το πρωί, 7/6/2012, έβαλε τη σφραγίδα της στην υπονόμευση της Δημοκρατίας με τη χυδαία και βίαια επίθεση του «βουλευτή» της Κασσιδιάρη στην Κανέλλη, στην Δούρου και τους άλλους μπροστά στη κάμερα του ΑΝΤ1! Δεν του πάει ντροπή. Όποιες λέξεις και αν βάλουμε θα τις αδικήσουμε.

http://www.youtube.com/watch?v=hDtFmHvuH-o

 
Το αυγό του φιδιού έσπασε και το φίδι βγήκε σεργιάνι στην κοινωνία μας. Τώρα δίνει μήνυμα στο σύστημα πώς θα το σώσει και πώς θα λύση τα προβλήματά του. Και αναμένει το μήνυμα – πρόσκληση μόλις τεθεί σε κίνδυνο η εξουσία του κεφαλαίου. Ένας μικρός Χίτλερ στη χώρα μας.


Καιρός να συνειδητοποιήσει ο λαός τον κίνδυνο που τον απειλεί.


Το βράδυ η Κανέλλη μιλάει στο Φάληρο. Ιδού η ευκαιρία για απάντηση από τον λαό.



6 σχόλια:

  1. απαράδεκτο. να δω τώρα τι θα λένε όσοι έλεγαν πως πρέπει να σεβόμαστε την Χ.Α. επειδή είναι ψηφισμένο από τον λαό κόμμα. Ντροπή και αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θυμάμαι μια χλευαστική παράφραση του γνωστού αστικού αξιώματος του Βολταίρου να την απευθύνει υποθετικά ένας Εβραίος μικροαστός δημοκράτης προς τον Χίτλερ: «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου, στα κρεματόρια, το δικαίωμά σου να το λες»!!!

    Ο Χίτλερ τον ανταμειψε με υλοποίηση της ηρωικής δήλωσής του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στέργιε,
    ευκαιρία να βγάλει το ΚΚΕ 2 - 3.000 άτομα από ΚΝΕ - ΠΑΜΕ στους δρόμους και να διαλύσει όλα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα. Όχι μόνο θα διπλασιάσει το ποσοστό του στις εκλογές αλλά θα ξαναπάρει την πρωτοβουλία εκεί που μετράει στο δρόμο !!!
    Η Χρυσή Αυγή δεν θα διαλυθεί μόνη της ούτε θα δυσφημιστεί στα πάνελ. Θα νικηθεί στο δρόμο.
    ας πάρει το ΚΚΕ την πρωτοβουλία και θα συναντηθούμε εκεί ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nίκο,
    φαίνεται να είναι όλα λογικά έτσι! Όμως δεν είναι. Το παρακράτος επιζητά τη νομιμοποίηση της βίας και ένα τέτοιο λάθος του ΚΚΕ αυτό ακριβώς θα κάνει. Θα τη νομιμοποιήσει. Δεν θα κτυπήσει τη ΧΑ. Θα νομιμοποιήσει κάθε βία εναντίον του. Η ΧΑ είναι ένα απλό προπέτασμα της βαθιάς εξουσίας η οποία μπορεί να την αλλάξει σαν τα πουκάμισα. Όμως θα εξαπολύσει δεκάδες συμμορίες στο όνομα της υπεράσπισης της πατρίδας από τη βία του ΚΚΕ κλπ κλπ. Η ιστορία έχει επαναληφθεί πολλές φορές. Μια τέτοια ενέργεια που λες, αν γίνει θα πρέπει να έχει σχεδιασμό και κυρίως απόφαση να φτάσεις μέχρι τέλους δηλαδή την εξέγερση και την αιματοχυσία. Αυτό όμως δεν το κάνεις όταν σε προκαλούν αλλά όταν οι συσχετισμοί είναι ευνοϊκοί και ο λαός αδυνατεί να επιβιώσει κάτω από τη βία της εξουσίας. Τα δεδομένα δηλαδή είναι εντελώς διαφορετικά από αυτό που υπάρχει σήμερα.
    Ας είμαστε προσεκτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή