Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Με τον ΣΥΡΙΖΑ ο ΣΕΒ!



Στο... αντιμνημονιακό μέτωπο ο Σύνδεσμος των Βιομηχάνων!  

Να λοιπόν πόσο απλά ο ΣΕΒ εντάσσεται στο αντιμνημονιακό - φιλοευρωπαϊκό μέτωπο και επιλέγει ΣΥΡΙΖΑ χωρίς καμία αναστολή και κανένα φόβο μη τυχόν και τα κλεμμένα δικαιώματα του λαού θα κινδυνεύσουν να επιστρέψουν στους δικαιούχους τους με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Αν κάποιος δεν ξέρει πως πολιτεύονται η άρχουσα τάξη και ο ΣΕΒ και πώς σε κρίσιμες στιγμές ξέρουν να επιλέγουν τα άλογα που θα τραβήξουν το αντιλαϊκό κάρο τους, ας διαβάσει την παρακάτω είδηση. 

«Κυβέρνηση μόνο με συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ ή νέες εκλογές προτείνει ο ΣΕΒ». 

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δασκαλόπουλος χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα των εκλογών «ψήφο οργής, ψήφο αντιμνημονιακή, ψήφο τιμωρίας». «Η λαϊκή ετυμηγορία, προσθέτει, ήταν τολμηρή και συνειδητή. Απέρριψε πρωτίστως τους πρωταγωνιστές του φαύλου κομματικού παρελθόντος, καταδικάζοντας τη διαχειριστική, ηθική και ιδεολογική ελλειμματικότητα που επέδειξαν απέναντι στην κρίση». 


Ο κ. Δασκαλόπουλος υποστηρίζει ότι η κάλπη ανέδειξε ένα «γόνιμο αδιέξοδο» και πρότεινε «να διαμορφωθεί μία κυβέρνηση πραγματικής εθνικής ενότητας και λαϊκής νομιμοποίησης, η οποία θα συμπεριελάμβανε και τον μεγάλο νικητή των εκλογών -τον ΣΥΡΙΖΑ με τη σαφή αντιμνημονιακή θέση.  

«Θα δινόταν έτσι», αναφέρει, «η ευκαιρία να διαμορφωθεί ένα εθνικό διαπραγματευτικό μέτωπο, που θα διεκδικούσε από μία Ευρώπη που αλλάζει, νέους όρους αντιμετώπισης της Ελλάδας, με βάση ένα εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο εξόδου από την κρίση». 

Τα πολλά σχόλια μάλλον περιττεύουν. 

Είναι κάποιος που έχει αδυναμία να βγάλει συμπεράσματα για το τι κάνει και τι φανερώνει, στον κόσμο που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, η αστική τάξη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου