Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Θα πανηγυρίσει ο καπιταλισμός;


Σε λίγο οι αντιλαϊκές δυνάμεις θα πανηγυρίζουν μια ακόμη «Νίκη της Ελλάδος»!

Η πλουτοκρατία και ο ξένος παράγοντας ένωσαν όλο το αστικό πολιτικό προσωπικό, για μια ακόμη φορά, εναντίον του λαού. Ο Όλι Ρεν είναι κάτι σαν Τσόρτσιλ του ’44.

Το Σύμφωνο Πτώχευσης έρχεται, ψηφίζεται, πτωχεύουμε ελεγχόμενα, ξεπουλιόμαστε πατόκορφα και μετά ξαναπτωχεύουμε ανεξέλεγκτα αυτή τη φορά. Όλα τα μαγειρέματα για τη νέα κυβέρνηση αυτό το περιεχόμενο έχουν.

Τραπεζίτες, δανειστές, κεφαλαιοκράτες, μιζαδόροι, γόλντεν μπόϊς, «επενδυτές» κλπ θα στήσουν νέο πάρτι, νέο πανηγύρι. Μαζί τους θα πανηγυρίσουν και όλοι οι πολιτικοί που τους υπηρετούν από τα γεράκια του νεοφιλελευθερισμού ανά τον κόσμο μέχρι τους αριστερούτσικους της [«Δημοκρατικής» «Αριστεράς»]: Ο καπιταλισμός (τα κέρδη μας) σώθηκε, ζήτω ο καπιταλισμός! 

Νομίζουν ότι η κρίση του καπιταλισμού δεν είναι γενική κρίση παρακμής και βαθιά στα σωθικά και στην ύπαρξή του αλλά στην παρωνυχίδα που λέγεται Ελλάδα.

Όλοι αυτοί που αύριο θα πανηγυρίζουν ξεχνάνε τον παράγοντα που γράφει σε τελευταία ανάλυση την ιστορία. Τον λαό. Και αυτός θα έχει τον τελευταίο λόγο στις εξελίξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου