Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Η νέα κατοχή στη Λιβύης


«Το ΝΑΤΟ θα μείνει στη Λιβύη όσο χρειαστεί» ενημέρωσε τον ΟΗΕ και τον κόσμο ο Ομπάμα. Είναι η συνήθης φράση του κάθε κατακτητή και η επισημοποίηση κάθε κατοχής.


Από την άλλη το νέο καθεστώς, για να νομιμοποιήσει την κατοχή που ανακοίνωσε ο Ομπάμα ανακοίνωσε ότι ο πόλεμος στη Λιβύη «θα κρατήσει χρόνια γιατί ο Καντάφι διαθέτει αρκετά όπλα και είναι διατεθειμένος να δώσει μακρόχρονη μάχη»! Ο Καντάφι θα είναι η αιτία όχι τα πετρέλαια και η κατοχή τους. Μπράβο τους αυτοί και αν είναι δωσίλογοι και Κουΐσλιγκ.


Τέλος, οι G8 για να υπερχρεώσουν την χώρα, συναντούνται τον ΟΗΕ προκειμένου να σχεδιάσουν το «πολιτικό και οικονομικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης της Λιβύης και της αποκατάστασης της… δημοκρατίας»! Αυτό σηματοδοτεί τη σταδιακή μετατροπή της Λιβύης από χώρα με πλεονάσματα σε χώρα με χρέη! Οι δυτικοί θα εξάγουν χρέη και… δημοκρατία στην Λιβύη και θα εισάγουν από αυτή κέρδη και τζάμπα πετρέλαιο. Τα φούμαρα περί δημοκρατίας αφορούν την πρακτική τους σε Ιράκ, Αφγανιστάν (και στο Κόσσοβο) δεν χρειάζονται αποδείξεις, άλλωστε όπως εκεί, που δήθεν θα εμπεδώνονταν οι «δυτικές αξίες Δικαίου» και αντί αυτού νομιμοποιήθηκε η Σαρία, έτσι και στην Λιβύη πριν προλάβει να λαλήσει αλέκτωρ καταργήθηκε το κοσμικό δίκαιο του Καντάφι και διακηρύχθηκε στο προσχέδιο του νεόυ συντάγματος η Σαρία!


Όλα για την εδραίωση της κατοχής και της υποταγής το λαού γίνονται.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου