Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ!


Ένα σύνθημα όλος ο λαός μας!

Ένας σύλλογος μικρομεσαίων τιμά αρκούντως την αποστολή του σαν συνδικαλιστική και κοινωνική οργάνωση με τη ευθεία ανάμειξή του στη πολιτική ζωή της χώρας.


Πρόκειται για τον «Σύλλογο Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων Ν. Αττικής» (ΣΙΣΕΜΑ)που αποφάσισε κλείσιμο των καταστημάτων και συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση στις 15 Ιουνίου 2011!


Ο Σύλλογος, "αντιδρά έντονα στα νέα μέτρα της κυβέρνησης που επιβάλλονται με το «μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα» και αποτελούν ένα ακόμα χτύπημα στα συνεργεία και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις γενικότερα. Το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, αν ψηφιστεί, θα αποτελέσει ταφόπλακα για τον κλάδο μας και για χιλιάδες άλλα μαγαζιά. Δεν θα το επιτρέψουμε. Θα δώσουμε μάχη όλοι μαζί και με τους εργαζόμενους που και αυτοί βιώνουν τη χειρότερη λιτότητα.


Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011, συμμετέχουμε στη γενική απεργία, προχωρούμε σε κλείσιμο των συνεργείων και καλούμε τους συναδέλφους μηχανικούς να συμμετάσχουμε όλοι, στην απεργιακή συγκέντρωση και κινητοποίηση μαζί με τους αυτοαπασχολούμενους.


Χιλιάδες συνάδελφοι μας μηχανικοί αυτοκινήτων, βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια μέχρι να μας κλείσουν, δεν θα αφήσουμε να ξεπουληθεί όλος ο δημόσιος πλούτος της Ελλάδας.


Αγωνιζόμαστε μαζί με τους εργαζόμενους στα κοινά αιτήματα που μας ενώνουν για την ανατροπή της πολιτικής που οδηγεί τους μικρομεσαίους, τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους συνταξιούχους και συνολικά τα λαϊκά στρώματα στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στη χρεοκοπία.


Δεν μπορούμε να αναζητούμε συνέχεια λύσεις μέσα από νέα δάνεια και μνημόνια. Ούτε να προσδοκούμε μονοδιάστατα σωτηρία από μεγάλους επενδυτές.


Να πάρουν πίσω τα μνημόνιά τους! Δεν χρωστάει ο λαός.

Θέλουμε μια άλλη πολιτική, μια πολιτική ανάπτυξης, δικαιοσύνης, κοινωνικής αλληλεγγύης και όχι εξοντωτικού ανταγωνισμού που μας αφανίζει σαν επιχειρήσεις, σαν χώρα, σαν λαό. Χωρίς την αναζήτηση μιας διαφορετικής ελπιδοφόρας πορείας, και μιας σχεδιασμένης οικονομίας με κέντρο τον άνθρωπο, η ελληνική κοινωνία, με τα συνεχή μνημόνια, οδεύει προς τη καταστροφή. Εμείς και όλος ο λαός, καλούμαστε σήμερα, να απαντήσουμε αν επιλέγουμε “καταστροφή ή μεγαλύτερη καταστροφή”.


Λέμε όχι! δεν θα καταστραφούμε για να ικανοποιηθούν οι δανειστές -τοκογλύφοι.


ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ!


Καλούμε την τριτοβάθμια Συνομοσπονδία μας ΓΣΕΒΕΕ να εισακούσει την κραυγή αγωνίας χιλιάδων μικρομεσαίων και να μετατρέψει το τρίωρο κλείσιμο των επιχειρήσεων σε 24ωρο κλείσιμο όλων των καταστημάτων της χώρας".


ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕΡΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.



ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!


ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΕΙ!


ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ!


ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ!


Προσυγκέντρωση 9:00 π.μ. στην Πλατεία Κάνιγγος

Απεργιακή Συγκέντρωση 10:00 πμ στην Ομόνοια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου