Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Τα σκουπίδια στη Κηφισιά!

.
Μετά τις μεγάλες κινητοποιήσεις στη περιοχή της Κερατέας κατά της δημιουργίας χωματερής, σε μια περιοχή με μεγάλο περιβαλλοντικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον, επί τέλους τα μέσα ενημέρωσης και οι προβοκάτορες μετά από ένα μήνα ηρωικής, και εκκωφαντικής σιωπής, ευαισθητοποιήθηκαν και οι μεν έκαψαν και οι δε πρόβαλλαν το θέμα με εικόνες από εμπρησμούς και επεισόδια.

Ωστόσο οι επιστήμονες του περιβάλλοντος - πλην Τίνας - για να λυθεί το θέμα οριστικά, βρήκαν την πλέον φθηνή και γρήγορη λύση. Τα σκουπίδια στο Κοκκιναρά πάνω από τη Κηφισιά! Μιας και σήμερα έχουμε νέες τεχνολογίες στην επεξεργασία των σκουπιδιών και όπως λένε οι πολιτικοί μας (ας μη το έλεγαν…) καθόλου δεν επηρεάζει το περιβάλλον η επεξεργασία και η ταφή τους, η περιοχή Κηφισιάς - Κοκκιναρά με το κέντρο κατανομής και διαχείρισης στο Καστρί, είναι η πλέον πρόσφορη για τα σκουπίδια του Λεκανοπεδίου. Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι θα παράγονται και αέριες αρωματικές ουσίες με μια νέα ηλεκτρονική μέθοδο μετατροπής του μεθανίου και των άλλων αερίων σε άρωμα!


Σταδιακά οι κάτοικοι της Κηφισιάς, της Πολιτείας και πέριξ, θα καταλάβουν αυτό που δεν κατάλαβαν οι Λιοσιώτες και οι Κερατιώτες, το κέρατό τους! Ότι τα σκουπίδια είναι πλούτος και ευκαιρία (και αυτό το λένε οι πολιτικοί...)!

Με τη κρίση μάλιστα και τη σίγουρη πτώχευσης της χώρας, είναι πιθανόν να τους σώσουν. Γιατί αν εξεγερθεί ο λαός και αναλάβει αυτός αντί του Πάγκαλου, και του Παπανδρέου, είναι σίγουρο πως θα οδηγήσει σε πτώχευση τους πλούσιους της Κηφισιάς και τότε τα σκουπίδια που θα στέλνουν εκεί π.χ. οι Λιοσιώτες, οι Ρομά του Ζεφυριού και οι Κερατιώτες θα είναι θησαυρός! Χώρια που αν δεν είναι ΧΥΤΥ αλλά ΧΥΤΑ το άγονο υπέδαφος θα εμπλουτίζεται τόσο ώστε τα κρεμμυδάκια, οι μελιτζάνες και τα αγγούρια που θα σπέρνουν θα είναι τόσο μεγάλα ώστε θα φτάνουν να τρώνε και να ζουν όλο το χρόνο.

Κανονικά μάλιστα τα ΜΑΤ πρέπει να κυνηγούν και να απαγορεύουν να πάνε αλλού τα σκουπίδια ώστε να εξασφαλίζονται μόνο για τους Κηφισιώτες και τους πέριξ ομοαίματους αδελφούς τους!

40 χρόνια τα σκουπίδια πήγαιναν – προσωρινά - από τη Κηφισιά στα Άνω Λιόσια. Καιρός να πηγαίνουν για 40 χρόνια – προσωρινά - από τα Άνω Λιόσια στη Κηφισιά και στον Κοκκιναρά! Μετά βλέπουμε. Εγώ πάντως συμφωνώ με αυτή την… επιστημονική – αντιρατσιστική άποψη!
.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου