Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ο έρπων φασισμός ξανακτυπά

.
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επισημανθεί ότι η εγκαθίδρυση μια τοπικής κρυπτοφασιστικης εξουσίας, στο όνομα της προστασίας των «Ελλήνων» από τους αλλοδαπούς σε περιοχές όπως ο Αγ. Παντελεήμονας και η πλ. Αττικής, αργά ή γρήγορα θα μετατρέπονταν σε εξουσία και κατά των Ελλήνων.

Σήμερα, 22/10/10, στις 5.30 το απόγευμα στο όνομα της «προστασίας της γειτονιάς» (;;;) του Αγ. Παντελεήμονα, μεικτό μέτωπο από ΜΑΤ και φασιστοειδή εφόρμησαν και εκδίωξαν από τη πλατεία τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Α. Αλαβάνο με τους πολίτες που τον συνόδευαν και αυτούς που ήθελαν να τον ακούσουν! Απαγόρευσαν την επίσκεψη και τη συγκέντρωση! Η νέα εξουσία σε όλο της το μεγαλείο!

Η δήθεν προστασία των «Ελλήνων» έχει μετατραπεί ήδη σε βίαια και ασύδοτη μεικτή κρατική και παρακρατική εξουσία που επιβάλλεται συστηματικά σε Έλληνες και ξένους.

Δεν πρόκειται ακριβώς και μόνο για τον Αλαβάνο. Πρόκειται για ένα νέο γκέτο έρπουσας ημιφασιστικης εξουσίας που σε λίγο θα στρέφεται εναντίον όλων όσων δεν υποτάσσονται, Έλληνες και μετανάστες. Είναι η φυσιολογική πορεία κάθε φασιστικού φαινομένου που κάποιοι κάνουν ότι δεν το βλέπουν γιατί τους κάνει τη βρώμικη δουλειά.

Ο φασισμός κτυπά τη πίσω αυλή μας. Σε λίγο θα κτυπήσει και τη πόρτα μας.

Αν μείνουμε αδρανείς και τον αφήσουμε…

ΥΓ. Νέα παρόμοια επίθεση έγινε στις 23/10 και κατά της υποψηφίας δημάρχου Πορτάλιου. Το φασιστικό φίδι αρχίζει να βγαίνει απο το αυγό! Είναι κανείς που δεν κταλαβαίνει τι γίνεται στις περιοχές αυτές; Είναι κάποιος που δεν βλέπει τους μεγάλους κινδύνους και τη συμπαιγνία της εξουσίας για την εγκαθίδρυση της παρακρατικής αυτής εξουσίας;

7 σχόλια:

  1. ...ο φασισμός στον βωμό αυτού που αποκαλούμε σήμερα νεοφιλελευθερισμό είναι από τους πιο ύπουλους που έχουν υπάρξει ποτέ. Δεν πιστεύω στις αηδίες κάποιων ότι η ψήφος είναι το ευγενέστερο δημοκρατικό δικαίωμα. Ετσι πως έχει γίνει η κατάσταση με την αγορά πρέπει να ανατρέψουμε το ίδιο το κωλοσύστημα τους και αυτό θα αρχίσει με το να τα βάλουμε με όσους φιμώνουν την ελεύθερη άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στέργιο,αμεση και ευθύβολη η παρέμβασή σου
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε ρε γαμηθείτε και εσείς και ο Αλαβάνος σας που θα καπηλευτεί και τον αντιμνημονιακό αγώνα...

    Που ήταν ΄΄οταν υπογράφονταν το μνημόνιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν εντάσσομαι πολιτικά στο χώρο του Αλαβάνου αλλά ξέρω ότι ποτέ δεν ήταν ανώνυμος. Μπορείς να διαφωνείς με τις θέσεις του αλλά τι σχέση έχουν με τις πράξεις του νεοφασισμού; Αυτές ξεπερνούν κάθε Αλαβάνο. Στρέφοντα κατά της δημοκρατίας όχι απλά κατά του Αλαβάνου.

    Στέργιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με την ίδια λογική δε θα πρέπει να γιαουρτωσουμε και τον Τζέφρυ, τον "πατριώταρο" Καρατζαφέρη που ήταν ο πρώτος που υπέγραψε το συμβόλαιο της προδοσίας.

    ΟΛΟΙ τους είναι προδότες. Συμπεριλαμβανομένου του ΚΚΕ, του Σύριζα, της Εκκλησίας, του Στρατου.

    Το γιαούρτι είναι λίγο.

    Κρεμάλα χρειάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εντάξει ανώνυμε σε διαβάσαμε και σε κατατάξαμε στο γιαούρτωμα. Δε χρειάζεται να επανέρχεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστά επισημένεις την επικίνδυνη κατάσταση Στέργιε και το ζήτημα είναι οι κομμουνιστές να δώσουν στον κόσμο να καταλάβει τις θέσεις τους.
    Ακόμη και αριστεροί βρίσκονται σε σύγχυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή