Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Οι βενζινάδες στη φυλακή (2)!

.

Επί τέλους, μετά τα μέτρα «προστασίας» των καταναλωτών από τους… φόρους, η κυβέρνηση κάνει πράξη την υπόσχεση να φυλακίσει τους κερδοσκόπους και αισχροκερδείς βενζινοπώλες.


Σήμερα στις 11.00 συνελήφθη βενζινοπώλης και παραπέμπεται στο αυτόφωρο, γιατί πωλούσε 3 λεπτά το λίτρο πάνω από το πλαφόν! Καλά του έκαναν! Αισχροκερδούσε σε βάρος του καταναλωτικού κοινού.


-Τρία λεπτά παραπάνω είναι τρία λεπτά παραπάνω (!!!), μας είπαν με καμάρι για το τη σοφή διατύπωση της αισχροκέρδειας.
Ρωτήσαμε:
-Αυτός ο αισχροκερδής πόσο αγόρασε;
-Δεν έχει σημασία μας είπαν πόσο αγόρασε, αλλά πόσο πουλούσε! Πούλησε παραπάνω από το πλαφόν 3 λεπτά!
-Μα πόσο αγόρασε;
-Αγόρασε με τιμή 1,553 το λίτρο και πουλούσε με τιμή 1,503 το λίτρο!
-Δηλαδή πουλούσε με ζημία 5 λεπτά και τον λέτε αισχροκερδή και τον πάτε αυτόφωρο;
-Πουλούσε 3 λεπτά πάνω από το πλαφόν και αισχροκερδούσε!
-Είναι αισχροκέρδεια η πώληση κάτω από τη τιμή αγοράς;
-Είναι αισχροκέρδεια η πώληση πάνω από το πλαφόν!!!


Βρε λατρεία με το πλαφόν! Είναι ο μετρητής των πάντων!


Στη φυλακή λοιπόν! Το είπε και ο Ρόβλιας: Να συλληφθώσιν οι παραβάται… Τι και αν παρέλαβε σήμερα δεκάδες τιμολόγια βενζινοπωλών με τιμές αγοράς των πάνω από το πλαφόν. Στη φυλακή γιατί αισχροκερδούσαν πουλώντας κάτω από τη τιμή αγοράς!!!


ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ - ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ!

Άντε να βγάλεις άκρη με τη παράνοια των κυβερνητικών.


Μέχρι στιγμής δεν έγιναν γνωστές οι εξελίξεις με τον συγκεκριμένο βενζινοπώλη, ούτε και με άλλους που είχαν την ίδια τύχη.

ΥΓ. Τελικά βγήκε λαυράκι με αυτή την υπόθεση του βενζινά. Ήταν φανερό ότι η υπόθεση μύριζε σύνδεση με το... ξέπλυμα χρήματος, παραπέρα τη τρομοκρατία, και ίσως και με τους Ταλιμπάν!!! Για καλό και για κακό τον πήγαν αλυσοδεμένο και διπλο-φρουρούμενο στη ΓΑΔΑ, του πήραν φωτογραφίες μέχρι τριχών της κεφαλής και όχι μόνο, αποτυπώματα στη σήμανση, DNA, γενεαλογικό δέντρο, αν ο παππούς ήταν αντάρτης και δολοφόνησε τον πάππου της Μέρκελ που είχε έρθει για… τουρισμό το 1941, αν ο προπάππους είχε σχέσεις με τον Κολοκοτρώνη που υπονόμευε τον Βασιλέα μας Όθωνα κλπ, κλπ.



Όπως όρισε σχετική εγκύκλιος, αυτά όλα πρέπει να εξετάζονται για να βρεθεί αν κάθε παράβαση περί τιμών, αποδείξεων κλπ υποκρύπτει ξέπλυμα χρήματος και σύνδεση με τρομοκρατία. Η ενοχή ήταν αυταπόδεικτη. Ο βενζινάς πουλούσε κάτω από τη τιμή που αγόρασε και πάνω από το πλαφόν! Αυτό δεν είναι ξέπλυμα; Δεν είναι τρομοκρατία των καταναλωτών;


Έτσι ο εισαγγελέας, στον οποίο τον πήγαν επίσης αλυσοδεμένο, όρισε δικάσιμη στο αυτόφωρο. Έ ρε, δόξα του αισθήματος δικαίου στη χώρα μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου