Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Εταιρείες χαφιέδες

Το είχα σχολιάσει πριν μήνες ως «φαεινή ιδέα» που κυκλοφορούσε στη κυβέρνηση. Τώρα μαθαίνω ότι είναι έτοιμη η σύμβαση και απλά περιμένουν τη κατάλληλη στιγμή.

Ο χαφιεδισμός θα αποκτήσει επίσημα κανονική δομή και οργάνωση. Οι πληροφορίες λένε:


Το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να παραδώσει το κυνήγι και τις εισπράξεις ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο σε εγχώριες και διεθνείς ιδιωτικές εταιρείες! Οι εταιρείες χρησιμοποιώντας κάθε μέσο (!!!) θα «ανακαλύπτουν» αυτούς που χρωστούν στο δημόσιο και θα αναλαμβάνουν να τους ξετρυπώσουν και να πάρουν ότι έχουν και δεν έχουν. Παράλληλα θα γίνουν δερβεναγάδες στο Δημόσιο και θα ελέγχουν τις υπηρεσίες συλλέγοντας πληροφορίες με κάθε μέσο (!!!) για το αν τηρούν ή όχι την εκτέλεση του προϋπολογισμού και το πρόγραμμα περικοπής της σπατάλης, (κωλόχαρτα, καφέδες, κλιματιστικά, ώρες προσέλευσης κλπ) και θα εισηγούνται…


Οι ιδιώτες ελεγκτές είναι έτοιμοι να πιάσουν «δουλειά» στις εφορίες, τα υπουργεία, τα νοσοκομεία και τα ασφαλιστικά ταμεία…

Οι ιδιωτικές εισπρακτικές και ελεγκτικές εταιρείες έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση της κοινής γνώμης από τις άγριες πρακτικές τους και όταν ήρθε η ώρα της νομιμοποίησής τους δέχτηκαν σκληρή κριτική στη Βουλή και από το ΠΑΣΟΚ. Τώρα όχι μόνο γίνονται αποδεκτές από την επίσημη Πολιτεία αλλά αναλαμβάνουν δράση για λογαριασμό της. Δεν είναι μόνο οι μέθοδες που ακολουθούν για να εισπράξουν, μια και τα έσοδά τους εξαρτώνται από το πόσα θα εισπράξουν, αλλά είναι και η ύποπτη παραδοχή της ανικανότητας από το κράτους να εισπράξει, με κανονικές διαδικασίες αυτά που του χρωστούν. Σκοπό είναι να τα οικονομήσουν κάποιοι….

Παρακαλώ όλες οι πληροφορίες στις εταιρείες, να κερδίσετε εσείς αλλά να κερδίσουν και αυτές που ιδρώνουν για το καλό της χώρας! Είναι οι νέοι αδιάφθοροι!!!!

Όλη η χώρα να γίνει ένα απέραντο χαφιεδοποιείο! Ν νέα παραγωγή της χώρας θα είναι η χαφιεδοπαραγωγή! Όλοι θα… κερδίσουμε!!!
Μετά σου λένε, διώκουν τη διαφθορά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου